Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться благодійний фестиваль «Sport Music Fest»

У Харкові відбудеться благодійний фестиваль «Sport Music Fest»

17-18 травня 2014 року в Харкові відбудеться вже сьомий щорічний благодійний фестиваль «Sport Music Fest», приурочений до Всесвітнього дня пам'яті людей, померлих від СНІДу. Його організатори - Харківське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації "Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ», Департамент у справах молоді та спорту ХОДА, Центральний парк культури і відпочинку ім. М. Горького. Мета заходу - привернути увагу молоді до проблеми епідемії ВІЛ/СНІДу, формування толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей, пропаганда здорового способу життя.

В ході фестивалю в Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького відбудеться Всеукраїнський турнір зі стрітболу (17 травня початок о 9.00) та грандіозний концерт у стилі хіп-хоп (18 травня початок о 18.00).

Це єдиний благодійний фестиваль openair, який збирає найкращих баскетболістів з усієї країни і кращі хіп-хоп колективи, які безкоштовно виступають для харків'ян. Також протягом двох днів фестивалю всі бажаючі зможуть безкоштовно та анонімно здати експрес-тест на ВІЛ у спеціальній амбулаторії, результат якого можна дізнатися вже через кілька хвилин.

Додаток. 17 травня в Харкові відбудеться відкриття стрітбольного сезону в рамках відбіркового етапу Української Стрітбольної Ліги 2014. За довгі роки Sport Music Fest став найважливішою подією в стрітбольному житті України, ставши одним з найбільш масштабних за кількістю команд серед всіх турнірів з вуличного баскетболу.

18 травня у концерті візьмуть участь такі гурти, як NiceDay, Без Обмежень (Полтава), Накада за участю Zuba, Гліб Скляров, Наслуху, MotherFunk, а також головні гості з Києва «Новий Союз» і  фіналіст шоу «X-фактор» та «Україна має таланти» Артем Лоїк.
 

Теги