Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Військовослужбовці отримали продовольчу допомогу від населення Харківщини

Військовослужбовці отримали продовольчу допомогу від населення Харківщини

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута і голова Ізюмської РДА Любов Шамрай передали військовослужбовцям продовольчу допомогу від населення. Мешканці районів Харківщини за власною ініціативою запропонували свою допомогу військовослужбовцям. Голова  райдержадміністрації Любов Шамрай каже, що було стільки бажаючих, що на робочій нараді у губернатора вирішили приймати цю допомогу організовано. У місцевій частині МНС виділили ангар, куди всього за три дні і населення, і підприємці знесли і звезли крупи, цукор, мед, консервацію, рослинне масло, згущене молоко та інші продукти.

- Ніхто нікого ні до чого не примушував, - каже Любов Шамрай. - Акція проходить всього третій день, а ми хочемо, щоб все це скоріше забрали, так як у нас 34 адміністративних району та місто обласного підпорядкування, і від усюди везуть продукти. Сьогодні вранці тут були представники Міноборони, частина продовольства забрали. Це добавка до того раціону, що існує - триразового харчування.

- Ми з радістю приймемо цю допомогу, - додає полковник міліції Віктор Русан, - хоча у нас немає проблем з харчуванням. Але в раціоні солдатів не передбачений, наприклад, мед або варення, а їм, звичайно, хочеться.

- Єдине побажання хотілося б висловити: нам постійно потрібно одноразовий посуд, і хотілося б, щоб ті, у кого є така можливість, допомогли свіжими фруктами, наприклад, яблуками, - каже начальник відділу тилового забезпечення високомобільних десантних військ Валерій Гордійчук.

Ігор Балута подякував усім простим людям і підприємцям за розуміння і запевнив, що ця продовольча допомога дійде до кожного військовослужбовця.