Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбудеться засідання круглого столу «Розвиток територіальних громад – запорука ефективної держави»

На Харківщині відбудеться засідання круглого столу «Розвиток територіальних громад – запорука ефективної держави»

13 травня об 11.00 у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбудеться засідання круглого столу «Розвиток територіальних громад – запорука ефективної держави».

Метою круглого столу є залучення управлінської, наукової, експертної, громадської еліти Північно-Східного регіону до фахового обговорення проблем розвитку територіальних громад та реформування інституту місцевого самоврядування в Україні.

У рамках круглого столу відбудуться дискусії за такими темами, як зміцнення інституційного потенціалу та активізація соціальної мобілізації територіальних громад; утвердження фінансової самостійності та економічної самодостатності територіальних громад.

Для участі у роботі круглого столу запрошені представники органів місцевого самоврядування та місцевих державних адміністрацій Харківської, Полтавської, Сумської та Луганської областей, незалежні експерти у сфері місцевого самоврядування, науковці вищих навчальних закладів та науково-дослідних установ, депутати місцевих рад, представники засобів масової інформації.

Акредитація засобів масової інформації з 9.00 до 10.00 (1-й поверх, ауд. № 5).
Реєстрація учасників о 10:00.