Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Губернатор Харківщини відвідав поранених бійців, задіяних у АТО у Донецькій області

Губернатор Харківщини відвідав поранених бійців, задіяних у АТО у Донецькій області

Сьогодні голова ХОДА Ігор Балута, командувач Нацгвардією України Степан Полторак, директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександр Галацан відвідали госпіталь, де проходять лікування бійці, постраждалі в ході антітерріторістіческой операції в Донецькій області. Начальник Харківського військово-медичного центру, полковник медичної служби Віктор Поліщук розповів, що всім їм надаэться необхідна медична допомога.

«Життя хворих на даний момент нічого не загрожує, але є небезпека серйозних ускладнень. Ми робимо все що можемо. Моральний стан у людей у нормі, вони бадьорі, всі мріють про продовження своєї служби», - сказав Віктор Поліщук.

Степан Полторак подякував бійцям за проявлену мужність і героїзм і повідомив їм про присвоєння статусу учасників бойових дій. Старшому прапорщику Станіславу Кривоносу достроково присвоєно звання молодшого лейтенанта.

«Хочу вам сказати велике спасибі за мужність і героїзм, який ви проявили при виконанні спеціальної операції. Ви проявили себе, як справжній боєць. Ви вже довгий час керуєте бойовою групою, а за військовим званням старший прапорщик, тому я вас вітаю з присвоєнням звання молодшого лейтенанта», - звернувся Степан Полторак до Станіслава Кривоносу.