Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні у Харкові вперше було проведено виїзне засідання Уряду під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка

Сьогодні у Харкові вперше було проведено виїзне засідання Уряду під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка

Перед засіданням у Харкові глава Уряду побував у таборі антитерористичної операції в районі міста Слов’янськ, де дислокуються підрозділи АТО. Там він передав українським захисникам перші чотири із 42-х БТР-4Е, придбані за спеціальною програмою Уряду для спецпідрозділу «Омега» Національної гвардії України та вручив бійцям, які беруть участь в АТО, нагородну вогнепальну зброю, заохочувальні відзнаки Міністерства оборони України «За воїнську доблесть», годинники від імені Прем’єр-міністра України, почесні грамоти Кабінету Міністрів України. Низці бійців антитерористичної операції присвоєні позачергово військові звання.

«Сьогодні були вручені нагороди нашим військовослужбовцям, проте я хотів би чітко зазначити, що мене не влаштовує ситуація з соціальним забезпеченням і безпосередньою турботою про кожну людину. Я прошу Міністра оборони, невідкладно зробити все, щоб кожна людина була проінформована, скільки коштів ми платимо, які кошти отримуються, перевірити харчування, обмундирування», - зауважив Арсеній Яценюк під час виїзного засідання у Харкові.

За словами Прем'єр-міністра, українські бійці показали – «навіть якщо в Росії більша армія, більше військових споряджень і сил, у нас є набагато сильніше – наша воля і дух».