Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» відкрилися виставки картин Ганни Щербакової і компанії «Нова Слобода»

У галереї «Бузок» відкрилися виставки картин Ганни Щербакової і компанії «Нова Слобода»

Сьогодні в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбулося відкриття виставок живопису художниці Ганни Щербакової і вишитих картин компанії «Нова Слобода». Виставка вишитих картин представлена ​​у великому залі галереї. В експозиції представлено близько 70 нових і оригінальних картин вишитих нитками, бісером, а також картини вишиті в змішаній техніці (ниткою і бісером). Крім цього, на виставці вперше представили унікальну розробку - набори для вишивання православного складня та провели майстер-клас для відвідувачів. За словами директора галереї Алли Суфранової, компанія більше 7 років перебуває на ринку і вона відома далеко за межами України.

«У сьогоднішній експозиції представлені новинки - ікони складні. Вишивка робиться по перфорованому малюнку. Також в експозиції присутня вишивка на пробці. У цілому ж на картинах зображені різні композиції: натюрморти, пейзажі, декоративне мистецтво, ікони, тварини», - розповіла Алла Суфранова.

У малому залі представлена ​​виставка юної художниці Ганни Щербакової. Вона присвячена домашнім тваринам: кішкам і собакам. За словами організаторів, в роботах Ганни - безліч сюжетів, ідей і фантазії, велика різноманітність технік.

«Картини Ганни виконані в різних техніках. Це і чорно-біла графіка, виконана тушшю, і акварельні аркуші, і гуаш, маркери, фломастери, олівці. Кілька робіт виконано в техніці «батік». Вона дуже любить тварин і в багатьох своїх роботах їх просто олюднює, оскільки вважає тварин членами своєї сім'ї», - сказала Алла Суфранова.

Нагадаємо, що перша персональна виставка «В Країні Добрих Надій» Ганни Щербакової відбулася в квітні минулого року.