Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відсутня заборгованість по виплаті заробітної плати працівникам бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів

На Харківщині відсутня заборгованість по виплаті заробітної плати працівникам бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів

Згідно довідки про виконання бюджету області за січень-квітень 2014 року Департаменту фінансів ХОДА до зведеного бюджету області з урахуванням трансфертів за січень-квітень 2014 року надійшло 4159,1 млн грн. у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року надходження збільшились на 9,6%. Також, за даними Департаменту до бюджету надійшло цільових субсидій з державного бюджету на суму 1279,3 млн грн. при плані січень-квітень 1398,0 млн грн. або 91,5%. 

Бюджетні кошті в області спрямовувались у першу чергу на захищені витрати, касові видатки по яких склали: на виплату заробітної плати – 1599,7 млн грн., оплату спожитих енергоносіїв та комунальних послуг області – 339,1 млн грн., допомоги малозабезпеченим сім’ям та сім’ям з дітьми 711,6 млн грн., відшкодування нарахованих пільг субсидій населенню та компенсації за пільговий проїзд 378,6 млн грн.. та інші невідкладні витрати (харчування, медикаменти, господарське утримання тощо) – 1241,4 млн грн.

Станом на 1 травня заборгованість по виплаті заробітної плати працівникам бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів відсутня.