Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області готуються вшановувати ветеранів

У Харківській області готуються вшановувати ветеранів

У Харківській області йде підготовка до святкування Дня Перемоги та вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни. Про це під час зустрічі з активом Дворічанського району розповів голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. У зустрічі взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Радьков, голова районної ради Галина Турбаба, депутати, представники правоохоронних органів, СБУ, прокуратури, командири військових підрозділів, керівники фермерських господарств, священнослужителі. Ігор Балута також поінформував актив району про суспільно-політичну ситуацію в Харківській області та закликав у складний для країни час відкинути будь-які політичні протиріччя. «Я впевнений, що тут знаходяться патріоти свого району, своєї землі, і всі правильно розуміють ситуацію, яка склалася", - підкреслив він.

Голова ОДА запевнив, що і обласна державна адміністрація, і міська та обласна ради мають єдину думку щодо територіальної цілісності держави, а також вживають усіх заходів для того, щоб не допустити розгулу екстремістських сил, які закликають до розколу країни. "Цю роботу на даний момент ми вважаємо успішною", - зазначив Ігор Балута.

У свою чергу, голова Дворічанської райдержадміністрації Сергій Радьков повідомив, що район працює в штатному режимі. "Район сільськогосподарський, тому всі зусилля сьогодні зосереджені на тому, щоб успішно завершити посівну", - зазначив він. За словами голови РДА, район прикордонний, тому вживаються всі заходи для того, щоб забезпечити комфортні умови для перебування тут прикордонних військ. "Населення всіляко допомагає. І це говорить про те, що мешканці Дворічанського району є патріотами своєї Батьківщини. І, звичайно, ми любимо свою Україну і переживаємо за те, що відбувається", - розповів Сергій Радьков .

Голова РДА наголосив, що в районі робиться все для того, щоб зберегти стабільну і спокійну ситуацію.