Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута зустрівся з активом Куп'янського району

Ігор Балута зустрівся з активом Куп'янського району

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута зустрівся з активом міста Куп'янська та Куп'янського району - головою райдержадміністрації Миколою Ситником, головою районної ради Сніжаною Черновою, Куп'янським міським головою Володимиром Демченком, сільськими та селищними головами, керівниками місцевих фермерських господарств. У зборах також взяли участь представники правоохоронних органів. Ігор Балута розповів про суспільно-політичну ситуацію в Харківській області, а також про те, які заходи вживаються в регіоні для того, щоб не допустити конфліктів, подібних тим, що відбуваються в Луганській, Донецькій, а також Одеській областях. «Незважаючи на ту стабільність, яка є в Харкові, і органи внутрішніх справ, і Служба безпеки України, і обласна адміністрація проводять велику роботу для того, щоб не допустити дестабілізації ситуації в регіоні», - підкреслив голова ОДА.

У свою чергу, голова райдержадміністрації Микола Ситник поінформував главу області про те, що зроблено для стабілізації суспільно-політичної ситуації та забезпечення нормальної життєдіяльності краю. «Разом з міською владою створено районний штаб самооборони, ведеться активна робота з інформування населення про його діяльність», - повідомив він. Голова РДА наголосив, що ситуація в Куп'янську та Куп'янському районі на сьогоднішній день знаходиться під контролем.

Микола Ситник також запевнив, що жителі Куп'янщини виступають за єдину та унітарну Україну. «Ми не дозволимо, щоб було порушено мирний простір на нашій території», - зазначив він.

Ігор Балута подякував присутнім за активну громадянську позицію і закликав усіх відстоювати її заради збереження стабільності і миру на Куп'янщині, в Харківській області та в Україні в цілому.