Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута провідав військовослужбовців, поранених в ході АТО

Ігор Балута провідав військовослужбовців, поранених в ході АТО

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута провідав військовослужбовців Збройних Сил України, які були поранені в ході проведення антитерористичної операції в Донецькій області. Як розповів начальник Військово-медичного клінічного центру Північного регіону Віктор Поліщук, за останні дві доби до них поступило п'ятеро військовослужбовців. В основному, у них вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості і локалізації. «Їх одужання у нас сумнівів не викликає», - зазначив він. 

За словами директора Департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Олександра Галацана, поранені забезпечені всім необхідним відповідно до стандартів та протоколів лікування в подібних випадках. «За необхідності професійні можливості військових і цивільних медиків об'єднуються. І це дає найкращий ефект» , - зазначив він.

Хлопці, які перебувають на лікуванні у  Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону, повідомили, що претензій і зауважень до харчування і медичного обслуговування вони не мають. Ігор Балута подякував їм за виявлену мужність і героїзм , а також побажав їм швидкого одужання. 

Теги