Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У вихідні дні обласна влада працюватиме в посиленому режимі. Ігор Балута

У вихідні дні обласна влада працюватиме в посиленому режимі. Ігор Балута

Завдання №1 на святкові дні - не допустити розповзання терористичної загрози в Харківську область. Про це за підсумками наради в Києві повідомив журналістам голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. За його словами, в. о. президента України Олександр Турчинов високо оцінив зусилля обласної влади та правоохоронних органів щодо забезпечення правопорядку на території регіону. Але, вважає Ігор Балута, розслаблятися поки що рано. «Навпаки, у найближчі кілька днів ми прогнозуємо активізацію екстремістських сил, які можуть влаштувати в Харківській області різного роду провокації», - зазначив голова ОДА.

У зв'язку з цим керівники районів та області на травневі свята працюватимуть у посиленому режимі, підкреслив Ігор Балута. «Я буду особисто координувати взаємодію всіх служб. Перед нами стоїть завдання уникнути дестабілізації ситуації і зберегти порядок в Харківській області», - зазначив він.

Як повідомив Ігор Балута, забезпечувати порядок на Харківщині будуть як представники правоохоронних органів та Служби безпеки України, так і добровольці, які сформували спеціальні підрозділи МВС і Національної гвардії. «Ми готові до будь-яких провокацій. Нехай ті, хто планує розгойдувати ситуацію на Харківщині, не сумніваються - їх чекає жорстка і безкомпромісна відсіч», - підкреслив Ігор Балута.

Теги