Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна була, є і буде єдиною державою. Юрій Георгієвський

Україна була, є і буде єдиною державою. Юрій Георгієвський

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Георгієвський зустрівся з делегацією експертів Європейської служби зовнішньої діяльності (ЕСВД). Під час зустрічі віце-губернатор заявив, що Україна була, є і буде єдиною державою. У свою чергу, старший експерт з питань верховенства права Директорату кризового менеджменту і планування ЕСВД Дірк Д'ульст, що мета їхнього візиту в Україну і до Харкова зокрема, - з'ясувати, «як виглядає ситуація в країні і представити справжню картину країнам Євросоюзу».

«Нам дуже важливо знати, як ми можемо допомогти Україні стабілізувати ситуацію, - додав співробітник Директорату кризового менеджменту і планування ЕСВД Карі Лоуккаанхута, - ми готові надати будь-які консультації, провести тренінги, якщо потрібна допомога військових - можна говорити і про це».

Присутні на зустрічі керівники правоохоронних і силових відомств розповіли про соціально-політичної ситуації у Харкові та області і запевнили гостей, що ситуація контрольована і головна мета на сьогодні - не допустити ескалації конфліктів з сусідніх областей і забезпечити безпеку громадян.