Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута представив активу Коломацького району нового голову РДА

Ігор Балута представив активу Коломацького району нового голову РДА

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута представив активу Коломацького району нового голову районної державної адміністрації. Згідно з розпорядженням в.о. Президента України Олександра Турчинова від 23 квітня 2014 № 736/2014-рп і розпорядженням голови ХОДА від 24 квітня 2014 № 305-к головою Коломацької РДА призначений Віктор Манько.

Окреслюючи основні завдання для області та району, голова облдержадміністрації наголосив, що він дотримується принципу призначення на керівні посади професійних та добросовісних людей.

Висловлюючи подяку за результативну роботу голові райдержадміністрації 2010-2014 років Володимиру Кужелю, Ігор Балута підкреслив, що він вимірює значимість людей, в тому числі і керівників, не їх партійністю, а їх компетентністю і відповідальністю до дорученої справи і вважає Володимира Івановича саме таким керівником. «У сьогоднішніх непростих умовах, - зауважив Ігор Миронович, - я впевнений, що Коломаччина, з її патріотичними жителями має унікальну можливість завдяки злагодженій роботі виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та простих людей, як це було в усі часи, продемонструвати якісний і ефективний результат. Мені імпонує і Ваш патріотичний настрій, і Ваш теплий і радушний прийом».

Присутні на заході попередній голова райдержадміністрації Володимир Кужель та голова районної ради Оксана Усань привітали нового голову і побажали йому успішної діяльності на відповідальній посаді.

Віктор Манько висловив подяку за теплі слова, запевнив, що робитиме все можливе задля нормального розвитку територіальної громади району, поліпшення добробуту його жителів, а також сподівання на тісну й продуктивну співпрацю з представниками територіальних громад, усіх небайдужих до подальшої долі Коломаччини громадян.

Ігор Балута, користуючись нагодою,  проінформував присутніх про політичну ситуацію в області та місті Харкові, а також – у сусідніх Донецькій та Луганській областях, відповів на запитання учасників зібрання.

На завершення керівник області наголосив, що у сьогоднішніх непростих умовах першим надважливим обов’язком влади є налагодження тісного зв’язку з громадою, відновлення довіри, яку влада повинна мати серед громадян.