Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін представив активу Валківського району нового голову РДА

Ігор Райнін представив активу Валківського району нового голову РДА

Перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін представив активу Валківського району нового голову районної державної адміністрації. Згідно з розпорядженням в.о. Президента України Олександра Турчинова від 23 квітня 2014 року № 734/2014-рп та розпорядженням голови ХОДА від 24 квітня 2014 року № 301-к головою Валківської РДА призначено Едуарда Юрченка.

Вітаючи новопризначеного голову, Ігор Райнін наголосив на необхідності вирішення ряду проблемних питань в соціально-економічному розвитку району та визначив основні напрямки, на які має бути спрямована робота нового керівника.

Привітав нового очільника райдержадміністрації також голова Валківської районної ради Ю.Д.Яцина, висловивши сподівання на плідну і конструктивну співпрацю в інтересах району.

Серед основних пріоритетів своєї діяльності на посаді голови Едуард Юрченко назвав забезпечення прозорості влади, подолання проявів корупції та хабарництва, роботу над наповненням бюджетів усіх рівнів, покращенням інвестиційної привабливості району та соціально-економічної ситуації на Валківщині.