Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фахівці облдержадміністрації проходять стажування в Мінекономрозвитку

Фахівці облдержадміністрації проходять стажування в Мінекономрозвитку

Під головуванням Міністра економічного розвитку і торгівлі України Павла Шеремети відбулася нарада з представниками економічних служб областей України. Від Харківської області участь у нараді взяла заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Ольга Шамаєва. Під час наради Міністр поінформував про кроки, які були зроблені щодо реалізації пріоритетних напрямків роботи Мінекономрозвитку України. Наголосив на першочергових завданнях: залучення в країну коштів шляхом активізації діалогу з міжнародними організаціями, наведення порядку, викорінення корупції в системі державних закупівель та стимулювання експорту в контексті співпраці з областями.

Також продовжується реалізація домовленості між головою Харківської облдержадміністрації Ігорем Балутою та Міністром економічного розвитку і торгівлі України Павлом Шереметою досягнутої під час візиту у квітні цього року Міністра до Харківської області, щодо стажування фахівців обласної державної адміністрації в міністерстві.

На минулому тижні в Департаменті інвестиційно-інноваційної політики та розвитку державно-приватного партнерства Міністерства економічного розвитку і торгівлі України пройшла стажування заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Ольга Шамаєва.

Теги