Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута зустрівся з представниками Автомайдану Харківщини

Ігор Балута зустрівся з представниками Автомайдану Харківщини

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута зустрівся з представниками харківського Автомайдану. На зустрічі обговорювалося питання створення додаткових блокпостів на території Харківської області. Як розповів активіст руху «Автомайдан - Харків» Костянтин Погорєлов, керівництву області були передані конкретні пропозиції щодо встановлення додаткових застав, які, на думку «автомайданівців», необхідні для захисту Харківщини від проникнення провокаторів з Луганської та Донецької областей.

Ігор Балута підтримав ініціативу активістів і пообіцяв, що підготовлена ​​ними інформація буде передана на узгодження в Головне управління МВС у Харківській області вже сьогодні. Також він зазначив, що найближчим часом в місті Харкові буде встановлено 4 блокпости.

Сторони домовилися і надалі координувати свої дії. Для бажаючих приєднатися до цієї роботи створена «гаряча лінія» руху «Автомайдан - Харків» - ( 063 ) 12-21-021.

Довідка

У Харківській області діє 19 блокпостів - в Куп'янському, Барвінківському, Ізюмському, Борівському та Близнюківському районах. У їх охороні та огляді автотранспорту беруть участь співробітники МВС і СБУ, а також місцеві активісти. Планується створити ще 9 блокпостів на території Куп'янського, Борівського, Ізюмського та Близнюківського районів.