Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрилася виставка «Любов»

У Харкові відкрилася виставка «Любов»

У галереї «Бузок» відбулося урочисте відкриття виставки художника Ленура Веліляєва «Любов». В експозиції представлено 30 картин різних періодів та етапів експериментальних пошуків харківського художника, які були написані за останні 4 роки. Свій жанр він визначає як експресіонізм.

«Я людина темпераментна, втілюю на полотні найбільш яскраві миті і враження мого життя. Хотілося злити воєдино натхнення, яскраві фарби, кольори і форми, ритм і гармонію оточуючого мене світу, різноманітність пейзажів, музики, характерів. Картини для виставки я вибирав інтуїтивно, дуже хотілося розповісти про кохання. Любові до Миру, адже саме це почуття стимулює бажання жити і творити», - сказав художник .

Ленур Веліляєв закінчив Кримське художнє училище ім. Н.С. Самокиша, відділення «Живопис» і Харківську художню академію дизайну і мистецтв, за спеціальністю «Станковий живопис». Приймає участь у всіляких виставках. Його роботи зберігаються в приватних колекціях, музеях, галереях України та за кордоном (Росія, США, Швейцарія, Франція, Англія, Чорногорія, Йорданія, Узбекистан).