Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута представив начальника Управління СБУ в Харківській області

Ігор Балута представив начальника Управління СБУ в Харківській області

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута представив колективу Управління СБУ в Харківській області нового керівника - полковника Олександра Пивовара. У зборах взяли участь екс-начальник управління Михайло Кубрицький та прокурор Харківської області Василь Синчук.

Ігор Балута подякував Михайлу Кубрицькому за хоч і недовгу, проте плідну роботу на посаді керівника управління та висловив сподівання на таку ж тісну взаємодію із новим начальником УСБУ в Харківській області.

Коментуючи ситуацію, що склалася на сході України, голова ОДА звернувся до присутніх офіцерів: «Якщо ви не готові або не здатні виконувати накази командування, свій обов’язок перед народом України, краще напишіть рапорт про звільнення прямо сьогодні».

Олександр Пивовар, звертаючись до колективу, закликав кожного прислухатися до слів губернатора та прийняти для себе рішення, чи готовий чесно та мужньо виконувати свій обов’язок. «Я також розраховую на взаємодію з органами державної влади та правоохоронними органами і готовий до рішучих дій на службі українському народові», - зазначив він.

У свою чергу Михайло Кубрицький подякував керівництву області та співробітникам обласного управління СБУ за спільну роботу та побажав усім миру, добра, благополуччя, мудрості та мужності.

Довідка

Пивовар Олександр Вікторович народився 13 березня 1960 р. у м. Харків. У 1983 р. закінчив Харківський політехнічний інститут. У 2000 р. - Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого. В органах державної безпеки з 1986 р. На керівних посадах - з 1998 р. Пройшов шлях від оперуповноваженого до першого заступника начальника УСБУ в Харківській області. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня. Указом в.о. Президента України від 16 квітня 2014 р. призначений начальником Управління СБУ в Харківській області.

Теги