Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Адміністративно-господарському активу Золочівського району представлено голову районної державної адміністрації

Адміністративно-господарському активу Золочівського району представлено голову районної державної адміністрації

Згідно з розпорядженням виконуючого обов’язки Президента України Олександра Турчинова головою Золочівської райдержадміністрації призначено Ігоря Гуріна. «Новопризначений голова - мешканець Золочева, має досвід роботи на керівних посадах. У 2005-2010 роках він працював першим заступником голови райдержадміністрації, сподіваюся, це допоможе плідній праці задля розвитку території», - сказав перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін.

Звертаючись до присутніх у залі, Ігор Райнін закликав до об’єднання зусиль і консолідації, в незалежності від політичних поглядів. Його думку підтримали голова районної ради Леонід Канівець, сільгосптоваровиробники.

Керівники сільгосппідприємств висловили представнику обласної влади побажання щодо більш дієвої підтримки сфери сільськогосподарського виробництва державою, вдосконалення земельного законодавства. Заступник губернатора рекомендував сформулювати пропозиції, запевнив у готовності до діалогу.

У своєму виступі керівник району окреслив коло питань, на вирішення яких буде спрямовано зусилля. Ігор Миколайович відзначив, що своїми першочерговими завданнями бачить роботу у сфері земельних відносин, енергозберігаючих технологій, інвестиційної привабливості Золочівщини.