Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута відвідав Куп'янський, Борівський та Ізюмський райони

Ігор Балута відвідав Куп'янський, Борівський та Ізюмський райони

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута і начальник ГУ МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв відвідали Куп'янський, Борівський та Ізюмський райони. Були проведені зустрічі з керівництвом районів, правоохоронними органами, в ході яких відпрацьовані механізми взаємодії.

Також губернатор і начальник обласної міліції побували на блокпостах , які організовані у цих районах на кордоні з Луганською та Донецькою областями. «Силовики налаштовані патріотично, їм допомагають добровольці з місцевого населення. Усі дуже переживають за Донбас і вживають усіх заходів, щоб не допустити розвитку подібного сценарію на Харківщині», - розповів Ігор Балута.

За словами правоохоронців, ситуація на даний момент спокійна, блокпости облаштовані згідно тактичним вимогам до таких об'єктів і забезпечують захист особового складу від нападу. «Іде перевірка транспорту. Наше завдання - недопущення проникнення заборонених предметів, особливо зброї, вибухових засобів, які можуть дестабілізувати обстановку або нашкодити громадянам України», - пояснив командир з'єднання внутрішніх військ Олександр Радієвський, який несе службу на посту на дорозі Ізюм - Слов'янськ.

Теги