Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ситуація в Харкові і Харківській області контрольована. Ігор Балута

Ситуація в Харкові і Харківській області контрольована. Ігор Балута

На сьогоднішній день ситуація в Харкові і Харківській області контрольована. Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута.

За його словами, між органами державної влади, органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами та комунальними службами є повне взаєморозуміння. «Немає жодного питання, де обласна влада зустріла б протидію міської. Ми єдині в питанні цілісності України, невід'ємною частиною якої є Харківська область», - підкреслив губернатор.

Ігор Балута розповів, що також триває діалог влади та громадськості. «Ми як і раніше готові до пошуку рішень з будь-яких питань. Але тільки з тими представниками громади, які дійсно хочуть якихось змін, реформ, а не з радикалами, чия мета - дестабілізація і розкол країни» , - зазначив губернатор.

На щастя, вважає Ігор Балута, більшість учасників суспільного діалогу налаштовані конструктивно і готові допомагати владі справлятися з існуючими викликами. Так, в Харківській області вже розпочато роботу з формування спецпідрозділів для охорони громадського порядку «Харків» і «Слобожанщина», куди можуть записатися громадяни з числа добровольців. «Планується набрати до 900 осіб. Відповідає за цю роботу обласне управління міліції» , - розповів губернатор.

Теги