Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські борці вільного стилю завоювали 9 медалей чемпіонату України

Харківські борці вільного стилю завоювали 9 медалей чемпіонату України

З 8 по 10 квітня 2014 року в харківському Палаці спорту «Локомотив» відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юніорів, за підсумками якого буде сформована збірна України для участі в чемпіонаті Європи, який в червні цього року відбудеться в Польщі. 

В чемпіонаті взяло участь 228 юнаків та дівчат 1994-1996 рн з усіх областей України та АР Крим. Харківські борці вільного стилю завоювали дев’ять медалей, з яких п'ять – золоті.

Першими на чемпіонаті стартували дівчата. На рахунку харків'янок одне золото та бронза. Чемпіонкою України у ваговій категорії до 72 кг стала Анастасія Шустова, а третє місце у вазі до 63 кілограм посіла Ніна Андрієвська.

В змаганнях серед юнаків спортсмени збірної Харківської області завоювали чотири золоті, дві срібні медалі та одну бронзову медаль. Чемпіонами України серед юніорів стали:
- Максим Блязе - вагова категорія до 50 кг;
- Ярослав Плієв - вагова категорія до 74 кг;
- Мраз Джафрян - вагова категорія до 84 кг;
- Данило Картавий - вагова категорія до 120 кг

Срібними призерами чемпіонату стали: Богдан Лазарєв у ваговій категорії до 50 кг і Рустам Джафрян у вазі до 66 кг. Бронза на рахунку Дениса Співака, який виступав у ваговій категорії до 96 кг. 

Теги