Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська облдержадміністрація працює в штатному режимі

Харківська облдержадміністрація працює в штатному режимі

Співробітники правоохоронних органів провели огляд 6-ти поверхів Будинку рад (вул. Сумська, 64) та прилеглої території загальною площею понад 10 тис. кв. м. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин виявлено не було.

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області, повідомлення від оператора служби «102» про те, що будівлю Харківської обласної державної адміністрації заміновано, надійшло до чергової частини Київського райвідділу міліції в 12-35.

На місце події для перевірки інформації негайно виїхала слідчо-оперативна група Київського райвідділу міліції, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки. Співробітники ХОДА були евакуйовані.

Відомості про вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 6 років позбавлення волі.

Наразі співробітниками райвідділу здійснюються усі необхідні розшукові заходи з метою встановлення осіб, які зробили хибне повідомлення про замінування адмінбудівлі.

Державна установа працює в штатному режимі.

Теги