Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Допомогти дітям з порушеннями зору - мета благодійної акції «Серце до серця»

Допомогти дітям з порушеннями зору - мета благодійної акції «Серце до серця»

Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», метою якої є збір коштів на придбання медичного обладнання для лікарень України, цього року проводиться в дев'ятий раз. Тема акції цього року - допомога дітям з порушеннями зору. Девіз акції: «Я хочу бачити життя». Акція триває з 7 по 28 квітня за підтримки Міністерства охорони здоров'я України.  

У 2013 році спільними зусиллями по всій Україні волонтери зібрали 4,3 млн. грн на слухові апарати та медичне обладнання. А в 2012 році зібрано 3,9 млн гривень і за рахунок цих коштів закупили і передали дітям, хворим на цукровий діабет, 209 інсулінових помп в безкоштовне користування. Всього ж за даними за сім років діяльності фонду докторам було передано медичного обладнання на загальну суму 21, 8 млн грн.За ті ж сім років у Харківській області зібрано більше 483 тисяч грн. За 2011-2012 роки проведення акції для дітей хворих на діабет зібрано понад 200 тисяч грн.

Довідкова інформація:

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» www.sercedoserca.com, засновано в 2006 році. Місія Фонду - допомога дітям України шляхом надання їм у користування медичного обладнання, поліпшення технічного забезпечення дитячих лікувальних установ України; розвиток волонтерського руху, виховання молоді в дусі небайдужості, відповідальності за своє майбутнє, формування їх активної громадянської позиції.