Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ситуація в ХОДА повністю стабілізована

Ситуація в ХОДА повністю стабілізована

Про це сьогодні в ході брифінгу розповів голова ХОДА Ігор Балута. Він зазначив, що будівля Харківської обласної державної адміністрації та обласної ради постраждали під серйозного нападу, але в даний час ситуація знаходиться під контролем. 

«Стався такий надзвичайний випадок, коли наша держадміністрація та обласна рада піддалися серйозному нападу з боку екстремістів. Був проведений підпал будівлі та завдано серйозної шкоди тими людьми, які вчора протягом 6 з половиною годин перебували в цій будівлі. Екстремістами були зроблені дві спроби штурму, перша - вдень, вона була неуспішною, друга - ввечері з використанням спецзасобів», - сказав Ігор Балута.

Губернатор Харківщини підкреслив, що в даний час ситуація стабілізована, співробітники обладміністрації працюють. У будівлі спалено кілька кімнат, пошкоджено коридори і двері, вибиті вікна, знищено оргтехніку. У будівлі працюють експерти. ОДА перебуває під охороною правоохоронців і бійців збройних сил України. Начальник ГУ МВС у Харківській області Анатолій Дмитрієв розповів, що в результаті операції було арештовано більше 70 учасників заворушень. Постраждали троє правохоронців.

Теги