Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представлені голови Зміївської і Лозівської райдержадміністрацій

Сьогодні в.о. заступника голови Харківської облдержадміністрації Юрій Георгіївський представив колективам Зміївської і Лозівської райдержадміністрацій нових керівників. Згідно з розпорядженнями в.о. Президента України головою Зміївської РДА призначено Степана Миндаря, Лозівської - Сергія Красноперова.

«Степан Іванович і Сергій Георгійович мають величезний досвід керівної діяльності і володіють авторитетом у своїх територіальних громадах. Сподіваюся, що це допоможе їм примножити довіру до влади на місцевому рівні. Упевнений, що нові голови районних державних адміністрацій зможуть проявити себе в якості ефективних кризових менеджерів, які гостро необхідні зараз як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях», - зазначив Юрій Георгієвський.

Він також підкреслив, що пріоритетом у роботі обласної державної адміністрації є створення команди однодумців, які будуть ефективно працювати на благо місцевої громади та української держави в непрості для країни часи.

«Наші спільні кроки будуть спрямовані на подолання кризових явищ в економіці регіону, стабілізацію соціально-політичної ситуації і забезпечення дотримання прав людини», - зазначив Юрій Георгієвський.