Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Павло Шеремета зустрівся зі студентами та викладачами ХарРІ державного управління НАДУ при Президентові України

Павло Шеремета зустрівся зі студентами та викладачами ХарРІ державного управління НАДУ при Президентові України

Сьогодні в рамках робочого візиту до Харківської області Міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета зустрівся зі студентським та викладацьким активом ХарРІ державного управління НАДУ при Президентові України. У зустрічі також взяли участь в.о. заступника голови облдержадміністрації Ігор Райнін і директор установи Людмила Бєлова.

У своєму виступі Міністр розповів про плани нового уряду і перші дії, які будуть ним зроблені. Також були обговорені перспективи подальшого розвитку вищого навчального закладу, питання підготовки та перепідготовки професійних кадрів для державної служби.

«Як казав мій дід-лікар, якщо у пацієнта є три хвороби, треба лікувати ту, яка загрожує найбільше у цей момент. Навіть якщо лікування шкодить іншим двом хворобам. Протягом цього місяця країні найбільше внутрішньо загрожував, на наш погляд, фіскальний дефіцит, який практично підходив до двозначного числа. Перша задача, яка стояла – залучити в країну кошти. Тому перші дії, які були вжиті, – це зміни в бюджеті, які були внесені тиждень тому Верховною Радою. Такого дефіциту не може бути. Він має бути скорочений як мінімум на половину», – сказав Павло Шеремета.

Студентів, у свою чергу, цікавив подальший розвиток українських підприємств та їх конкурентоспроможність на європейському ринку після підписання другої частини Угоди про асоціацію з ЄС, а також можливості боротьби з корупцією.

Теги