Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Допомога захисникам Вітчизни від мешканців Харківщини склала понад 1 мільйон гривень

Допомога захисникам Вітчизни від мешканців Харківщини склала понад 1 мільйон гривень

За інформацією Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України в м. Харків, на Харківщині представники місцевих органів самоврядування, громадські об’єднання та пересічні мешканці продовжують надавати моральну і матеріально-технічну допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України.

Тисячі свіч запалювання, сотні літрів пального, бензонасоси, карбюратори, десятки ремонтних комплектів для автотранспорту вже безкоштовно надійшло до захисників Вітчизни. Завдяки небайдужим особам вже відремонтовано близько 90 одиниць автомобільної та гусеничної техніки, що знаходяться на озброєнні нашого війська.

Також вагома допомога надається у вигляді широкого спектру продовольчих товарів та харчових продуктів. Так, майже усі воєнні, які задіяні для охорони Східних рубежів, забезпечені спальними мішками, жилетами розвантажувальними типу «Сахара», приладами нічного бачення, термобілизною тощо.

Загальна допомога, що протягом останніх двох тижнів надійшла від мешканців східного регіону, оцінюється у понад один мільйон гривень. Паралельно гроші на потреби армії поступають на спеціальні рахунки в Києві та за допомогою благодійних акцій, ініційованих місцевою владою.