Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулась робоча зустріч Ігоря Балути з представниками міжнародної корпорації «NESTLE»

Відбулась робоча зустріч Ігоря Балути з представниками міжнародної корпорації «NESTLE»

1 квітня відбулась робоча зустріч голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Балути з представниками міжнародної корпорації «NESTLE». В зустрічі також взяли участь в.о. заступника голови облдержадміністрації Ігор Райнін, директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Віктор Коваленко, радники голови адміністрації з економічних питань Марина Єпішина та Юлія Світлична. В рамках зустрічі обговорювалися перспективи розвитку корпорації та реалізації нею інвестиційних проектів в Харківському регіоні. Сторони не обминули і проблемні питання, що заважають розвитку корпорації «NESTLE» на Харківщині.

Ігор Балута запевнив представників компанії, що Харківська обласна державна адміністрація зробить все можливе для створення сприятливих умов для ведення бізнесу в регіоні, а також в межах своєї компетенції сприятиме вирішенню складнощів, що виникли у діяльності корпорації.
Учасники зустрічі також домовились про реалізацію спільних соціальних проектів, що будуть спрямовані на зміцнення добробуту жителів Харківщини та вирішення соціально значущих проблем регіону.

Проведення подібних робочих нарад планується на постійній основі, як персонально з керівництвом компаній, що інвестують в Харківську область, так і в рамках засідань Ради вітчизняних та іноземних інвесторів при Харківській облдержадміністрації, склад якої планується поновити в найближчий час.

Довідка:
26 лютого 2010 року швейцарська фірма Nestlé S.A. оголосила про придбання ТОВ «Техноком», лідера українського ринку продуктів швидкого приготування та приправ під торговою маркою «Мівіна». Завдяки цьому Nestlé розширила власне кулінарне портфоліо та зміцнила присутність компанії в одному з найбільш швидко зростаючих сегментів українського ринку продуктів харчування.
Підприємство, яке в серпні 2013 року відсвяткувало 20 річний ювілей, в місті Харкові функціонує на двох виробничих площадках: фабрика з виробництва вермішелі швидкого приготування; фабрика з виробництва приправ та картопляного пюре швидкого приготування. На підприємстві створено більше 1300 робочих місць для жителів Харківщини.
Завдяки ефективній системі логістики та дистрибуції, продукти ТМ «Мівіна» стали більш доступними для споживачів як в Україні, так і в інших країнах світу. Сьогодні продукція ТМ «Мівіна» експортується до таких країн, як Польща, Російська Федерація, Білорусь, країни Балтії, Чехія, Угорщина, Румунія, Вірменія, Грузія, Казахстан, Киргизстан, Туркменістан, Молдова, Кіпр, Іспанія, Нігерія. У 2013 році доля експорту склала 20%.

Теги