Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прокуратура та правоохоронні органи Харківщини готові протистояти беззаконню та наводити лад у регіоні

Прокуратура та правоохоронні органи Харківщини готові протистояти беззаконню та наводити лад у регіоні

Про це під час телемарафону «Єдина країна» на каналі «1+1» сказав прокурор Харківської області Василь Синчук. «Я хочу запевнити, що у нас є постійній зв'язок з Генеральною прокуратурою України, абсолютне порозуміння з правоохоронними органами в області, органами влади. Більше того, ми провели координаційну нараду, на яку вперше за той час, скільки я працюю в органах прокуратури, були запрошені громадські організації, які вболівають за єдність України, переймаються питаннями збереження правопорядку в регіоні. Ми знайшли повне порозуміння відносно шляхів протистояння проявам безладдя. Я впевнений, що ми зможемо протистояти заворушенням, якщо вони матимуть місце в подальшому. До того ж хочу зазначити, в суспільстві панує думка, що досить свавілля та беззаконня, необхідно наводити жорсткий порядок. Ми готові до цього», – відзначив він.

Відповідаючи на питання стосовно подій під час масових заворушень у Харкові, прокурор області запевнив, що правоохоронці оперативно та принципово реагують на будь-які кримінальні правопорушення.

«Ми надзвичайно ретельно працюємо в цьому напрямку. Щодня напружено розслідуємо події, які мали місце до сьогодні, в тому числі, і події на вул. Римарській, 18. Тоді загинули двоє, ще п’ятеро громадян отримали поранення. З міркувань збереження таємниці слідства я не можу розголошувати деякі деталі, але ми плідно працюємо над цим. Я хочу запевнити, що жоден факт того чи іншого злочинного діяння не залишиться без реагування, він не залишиться безкарним», – наголосив Василь Синчук.

Теги