Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представники громадськості та правоохоронних органів обговорили можливі шляхи співробітництва

Представники громадськості та правоохоронних органів обговорили можливі шляхи співробітництва

Сьогодні в Харківській облдержадміністрації відбулася нарада з представниками громадських організацій щодо взаємодії з правоохоронними органами. У заході взяли участь в.о. заступника голови Харківської облдержадміністрації Юрій Георгієвський, директор Департаменту цивільного захисту ХОДА Володимир Фадєєв, начальник Головного управління ДСНС України в Харківській області Павло Одарюк, в.о. військового комісара Харківського обласного військового комісаріату полковник Олександр Біда, перший заступник начальника управління СБУ в Харківській області Володимир Коваль та інші.

Лідери громадськості виступили з пропозицією створити при ХОДА, міськраді та райдержадміністраціях координаційні штаби, до яких увійшли б представники громадських організацій, громадянської самооборони, правоохоронці і державні службовці. Це дозволило б об'єднати зусилля правоохоронних органів і громадян у разі виникнення будь-якої загрози.

Також були розглянуті заходи, спрямовані на організацію безпеки громадян у надзвичайних ситуаціях, робота систем оповіщення, стан укриттів і захисних споруд.