Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА визначилися з планами в будівельній галузі Харківської області

В ХОДА визначилися з планами в будівельній галузі Харківської області

У Харківській обласній державній адміністрації відбулась нарада з проблемних питань розвитку будівельної сфери регіону. Зустріч пройшла під керівництвом в.о. заступника голови ХОДА Ігоря Райніна та за участю керівників найбільших будівельних організацій Харківської області: «Житлобуд-1», «Житлобуд-2», «Курязький домобудівний комплекс», «Макрокап Девелопмент Україна» та ін. Мета робочої наради – скоординувати дії облдержадміністрації, асоціації «Регіональне будівництво» і Харківського регіонального управління «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

У ході наради обговорювалися такі важливі питання у містобудівній сфері, як рішення кредиторської заборгованості підприємств будівельного комплексу, вдосконалення містобудівного та земельного законодавства та нормативної бази, децентралізація у сфері будівництва, взаємини з банками, в т.ч. при реалізації будівельних програм.

Також присутні обговорили план першочергових дій і терміни їх реалізації, необхідність внести зміни до персонального складу Регіональної ради підприємців у Харківській області, розширивши його за рахунок представників асоціації «Регіональне будівництво».

Теги