Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Одне з основних завдань влади – продовольча безпека жителів регіону

Одне з основних завдань влади – продовольча безпека жителів регіону

Таку думку висловив сьогодні в ході наради з представниками банківських установ з питання кредитування сільгосппідприємств у 2014 році в.о. заступника голови ХОДА Ігор Райнін. «Сьогодні в країні склалася непроста ситуація, і вирішення її багато в чому залежить від того, наскільки спокійно буде себе почувати населення Харківської області та України в цілому. Безумовно, один з основних факторів цього спокою – впевненість у продовольчому забезпеченні регіону і країни, яке багато в чому залежить від сільгоспвиробників і їх фінансової підтримки з боку банків», – підкреслив він.

В.о. заступника губернатора зазначив, що для того, щоб досягти стабільності і забезпечити продовольством жителів регіону, необхідна плідна спільна робота і взаємна довіра між органами влади, бізнесом та представниками реального сектору економіки.

«Всі ми повинні працювати: і бізнес, і влада, і громадські організації. Ми в одному човні незалежно від політичних переконань і поглядів, ситуація вимагає нашого спільного рішення. Всі ми кожен день активно працюємо над стабілізацією економічної ситуації, і я переконаний, що спільно ми досягнемо в цьому успіху», – заявив Ігор Райнін.

Теги