Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Губернатор Харківщини представив своїх заступників

Губернатор Харківщини представив своїх заступників

Сьогодні у ході пресс-конференції губернатор Харківщини Ігор Балута представив своїх заступників: Василя Хому, Ігоря Райніна та Юрія Георгієвського. В. о. заступника голови ХОДА Ігор Райнін займатиметься фінансово-економічним блоком, сільським господарством, містобудуванням і архітектурою. В.о. заступника голови ХОДА Юрій Георгієвський координуватиме співпрацю з правоохоронними органами та Юридичного департаменту, а також опікуватиметься гуманітарно-соціальним блоком. Василь Хома залишиться на своїй посаді. Відтепер він також відповідатиме за роботу паливно-енергетичного комплексу та ЖКГ.

Також Ігор Балута розповів, що Сергій Авершин залишить посаду директора Департаменту економіки та міжнародних відносин. Він стане радником губернатора. За даними в.о. віце-губернатора Ігоря Райніна, на посаду директора Департаменту замість Сергія Авершина планується призначити Віктора Коваленка, який вже працював в ХОДА.

Як зазначив Ігор Балута, заступники голови ХОДА Валентин Дулуб, Андрій Моченков та Євген Савін вже подали заяви на звільнення, вони знаходяться на затвердженні. Документи повинні прийти найближчим часом.