Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута: Керівництво міста та області прагне до наведення порядку

Ігор Балута: Керівництво міста та області прагне до наведення порядку

Дорогі харків'яни та мешканці області! Сьогодні, в ці тривожні для всієї країни дні, всі громадяни у Харкові та області хочуть спокою, законності і порядку. Однією з умов цього могло б стати об'єктивне, для всіх сторін конфлікту, розслідування трагічного інциденту, що стався в ніч з 14 на 15 березня на вулиці Римарській, 18 у центрі Харкова.

До певного моменту там працювала слідча бригада, що встановлює об'єктивну картину події. На жаль, сьогодні, 16 березня, агресивно налаштований натовп людей - учасників забороненого судом мітингу - увірвався в зазначений будинок, порушивши роботу слідчих і знищивши при цьому багато речових доказів.

Вважаю, що в умовах, коли всі харків'яни чекають від влади об'єктивного розслідування, будь-які спроби його зірвати можуть бути спрямовані виключно на дестабілізацію ситуації в регіоні.

Керівництво міста та області прагне до наведення порядку і відновлення законності. У цій ситуації будь-які необдумані, неадекватні, а тим більше - протизаконні дії будь-якої зі сторін можливих конфліктів призводять до хаосу та безладу.

Я закликаю вас, дорогі харків'яни, зберігати спокій і порядок, категорично утримуватися від участі у протизаконних діях.

Голова Харківської
обласної державної
адміністрації                                                                                                                                  І. М. Балута


 

 

Теги