Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ветерани України закликають до мирного розв'язання ситуації в Україні

Ветерани України закликають до мирного розв'язання ситуації в Україні

Сьогодні на ім'я голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Балути надійшло звернення від Харківської обласної ради організації ветеранів України з пропозиціями щодо стабілізації ситуації, що склалася в Україні. Як пише голова ХОР організації ветеранів України Анатолій Хіневич, необхідно вже зараз перейти до виключно мирного обговорення ситуації, що склалася в Україні, має початися процес мирного творення. Він нагадав, що люди вийшли на вулиці, виступаючи за дотримання прав і свобод, але якщо в державі не буде наведено порядок, то революція може мати сумні наслідки.

«Від імені більше 660 тисяч ветеранів Харківської області, людей, які пройшли війну, голод, розруху, ми звертаємося до політиків, лідерів громадських організацій та рухів. Ми воювали і своєю кров'ю платили за те, щоб ви жили мирно. Якщо ви зараз розв'яжете внутрішній конфлікт – ви зрадите нас, перекреслите наші життя і життя тих, хто поліг у боях. Не зраджуйте нас, себе і своїх дітей! Будьте розумними і відповідальними, а ми, ветерани, пропонуємо свою допомогу в цьому. Ми хочемо, щоб нова влада нас почула, тому що в своєму розвитку суспільство завжди спиралося на мудрість і досвід старших поколінь», – йдеться у зверненні.

Також ветерани України звертаються до молоді із закликом докласти зусилля до мирного розвитку держави і не брати участь в її руйнуванні.