Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкриється виставка в рамках арт-проекту «Материнство»

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкриється виставка в рамках арт-проекту «Материнство»

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» обласного центру культури і мистецтва 6 березня відбудеться урочисте відкриття виставки в рамках арт-проекту «Материнство». В експозиції будуть представлені роботи 26 авторів з різних міст України (Запоріжжя, Луганськ, Харків, Чернігів, Ялта), а також з Санкт -Петербурга (РФ).

Різні за жанрами, технікам та видами образотворчого мистецтва експонати виставки об'єднані навколо однієї з фундаментальних цінностей людства в різних культурах та історичних періодах - материнства. Арт-проект «Материнство» репрезентує погляд сучасних художників, скульпторів і фотографів, їх чуттєво-емоційне та аналітичне розуміння місця, ролі і значення матері в житті кожної людини.

Учасники арт-проекту: Аліса Василькова, Альберт Іщенко, Анастасія Медяник, Христина Арлаускайте, Андрій Важинський, Валентина Самойлик, Дар'я Денисова, Олена Івановська, Володимир Жук, Зоя Пилипенко, Дар'я Романова, Ірина Пітнокі, Ірина Калюжна, Ірина Куликова, Катерина Гончарова, Любов Душина, Марія Борисова, Надія Мартиненко, Наталя Меншова, Ніна Вербук, Олег Омельченко, Наталія Пустовіт, Олександр Рідний, Тетяна Аніщенко, Тетяна Кошерновская та Ігор Нещерет. Це як імениті художники, так і автори-початківці .

Виставка триватиме до 22 березня.