Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ВАТ «Турбоатом» повністю відповідає вимогам сучасного технічного ринку

ВАТ «Турбоатом» повністю відповідає вимогам сучасного технічного ринку

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Субботін. Він підкреслив, що за останні сім років ВАТ «Турбоатом» працював стабільно, відрахування до державного бюджету проводились регулярно, заробітні плати виплачувалися вчасно, чисельність співробітників збільшилась до 6000 осіб.

«Всі ці роки ми працювали над підвищенням рентабельності нашої праці. Так, до державного бюджету за всі 7 років було перераховано понад півтора млрд грн,
торік - 330 млн, а цього року планується перерахувати близько 400 млн. грн. Також, хочу зазначити, що за минулий рік ми отримали рекордний обсяг прибутку в 582 млн грн при обсязі реалізації в 2 млрд», - сказав Віктор Субботін.

Говорячи про модернізацію підприємства, генеральний директор ВАТ «Турбоатом» також розповів, що в 2014 році з Німеччини будуть доставлені 3 нових сучасних верстати, які необхідні для повного виконання контрактних зобов'язань. Він також підкреслив, що на підприємстві сотні одиниць обладнання пройшли модернізацію на загальну суму близько 400 млн грн. І сьогодні ВАТ «Турбоатом» повністю технічно відповідає вимогам сучасного ринку.