Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’янки посіли друге місце на чемпіонаті України з боксу

Харків’янки посіли друге місце на чемпіонаті України з боксу

З 17 по 23 лютого у місті Трускавець Львівської області відбувся чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді та юніорок. Участь в чемпіонаті взяли спортсменки з 24 областей України, АР Крим та міст Київ та Севастополь. За підсумками змагань юніорська збірна Харківської області посіла друге загальнокомандне місце, поступившись лише представницям Волинської області. Третіми були спортсменки Івано-Франківської області.

Харківські юніорки завоювали сім медалей, чотири з яких золоті:

- Сергеєва Єлизавета (вагова категорія 44-46 кг) – 1-е місце
- Шакшуй Вероніка (вагова категорія 48 кг) – 1-е місце
- Черненко Олена (вагова категорія до 50 кг) - 1-ое
- Шостак Надія – (вагова категорія до 54 кг) -1-ое место
- Бойко Валерія (вагова категорія до 60 кг) – 3-е место
- Пасько Анастасія (вагова категорія до 52 кг) – 3-е место
- Глущенко Олена (вагова категорія до 66 кг) – 3-е место

Також харків’янки посіли друге загальнокомандне місце серед жінок. Першими були спортсменки міста Київ, третє загальнокомандне місце посіли представниці Хмельницької області.

На рахунку харківських спортсменок два золота та одна бронза. Чемпіонками України стали: Лілія Дурнєва (вагова категорія до 81 кг) та Юлія Циплакова (вагова категорія до 60 кг). Срібною призеркою чемпіонату України у вазі 46-48 кг стала Світлана Василевська.

На рахунку молодіжної команди Харківської області два срібла, одна бронза та шосте загальнокомандне місце. Срібними призерками стали Валерія Манчак (вагова категорія до 60 кг) та Юлія Євграфова (вагова категорія до 69 кг). Бронзу завоювала Світлана Крещик (Вагова категорія до 64 кг).

За підсумками чемпіонату буде сформована збірна України, яка З 10 по 25 квітня 2014 року прийме участь у чемпіонаті світу з боксу серед жінок молоді та юніорок в Болгарії.

Теги