Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні найважливіше - стабілізація і збереження цілісності української держави

Сьогодні найважливіше - стабілізація і збереження цілісності української держави

У ході з'їзду депутатів усіх рівнів південно-східних областей України, АР Крим та Севастополя народний депутат України Вадим Колесніченко, звертаючись до присутніх, зазначив, що сьогодні найважливіше - стабілізація і збереження цілісності української держави. На його думку, робота Верховної Ради в частині легітимності і самостійності ухвалених рішень викликає серйозні побоювання.

«Ми «ЗА» зміни в Конституції, але не для задоволення хворобливих амбіцій трьох так званих лідерів опозиції, які безпосередньо управляються з заходу. Ми «ЗА» зміни Конституції в інтересах усіх громадян України для процвітання всієї держави», - сказав Вадим Колесніченко.

Народний депутат підкреслив, що сьогодні необхідно провести реформування фінансово-бюджетної політики держави .

«Для всіх регіонів України необхідно ввести мінімальний поріг центрального фінансування, який забезпечить соціально значущі платежі - заробітну плату бюджетникам, пенсії, допомоги, інші соціальні виплати. Всі інші витрати бюджету, включаючи фонди розвитку території, повинні формуватися виключно за рахунок власних регіональних доходів. Кожен регіон повинен жити і розвиватися пропорційно своєму особистому внеску в економіку країни», - сказав Вадим Колесніченко.