Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині створено Центр регіонального розвитку інформаційних технологій

На Харківщині створено Центр регіонального розвитку інформаційних технологій

Про це сьогодні в ході роботи круглого столу «Пріоритетні напрямки впровадження інформаційних технологій для забезпечення сталого розвитку Харківської області» розповів заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Денис Ткачов.

За його словами, даний центр створений завдяки спільним зусиллям Харківської облагосдміністраціі, Харківської обласної ради, органів місцевого самоврядування та Харківського національного університету радіоелектроніки

«Саме в рамках роботи цього центру ми хочемо об'єднати зусилля, щоб ефективно працювати з впровадження інформаційних технологій як в процес державного управління, так і в повсякденному житті. У нашого регіону є прекрасний інтелектуальний потенціал, який є нашою перевагою і в масштабах України, і в масштабах Європи», - підкреслив Денис Ткачов.

Також заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА зазначив, що одним із завдань Департаменту є співпраця з міжнародними організаціями в питаннях реалізації потенціалу Харківського регіону, розробки та впровадження в життя регіону інформаційних технологій.

Найближчим часом планується приєднання Центру до договору про співробітництво між Харківською обласною державною адміністрацією, Харківській обласним радою, Харківським національним університетом ім. Каразіна та Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова.