Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2013 році в рамках програми «Питна вода» на Харківщині було виконано робіт на 15,4 млн. грн.

У 2013 році в рамках програми «Питна вода» на Харківщині було виконано робіт на 15,4 млн. грн.

Про це сьогодні сказав під час прес-конференції директор Департаменту екології та природних ресурсів ХОДА Ігор Капусник. «У 2013 році було виконано реконструкцію водозабірних конструкцій по вул. Курортна в м. Люботин, технічне переоснащення та відновлення насосного обладнання в смт. Коломак. Проводилась реконструкція водопроводу в м. Барвенково і в селі Червоний Оскол Ізюмського району, будувалися каналізаційні мережі по вул. Першотравневый у Краснокутську. 150 тис. грн були спрямовані КП «Харківводоканал» на виконання робіт з укріплення дамби Печенізького гідровузлу», - сказав він.

Також в рамках програми були оснащені сучасним контрольно-аналітичним обладнанням 2 лабораторії контролю якості води підприємства «Теплових мереж» Харківського району та КП «Харківводоканал» на суму 1 млн. 206 тис. грн.

Всього у 2013 році в рамках програми «Питна вода» було виконано робіт на 15,4 млн. грн.: субвенція з державного бюджету склала 2,39 млн. грн., кошти обласного бюджету - 3,68 млн. грн.., місцевих бюджетів - 1,99 млн. грн., власні кошти підприємств - 3,9 млн. грн.