Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кабінет Міністрів перерахував матеріальну допомогу сім'ям загиблих внаслідок пожежі на Харківській ювелірній фабриці

Кабінет Міністрів перерахував матеріальну допомогу сім'ям загиблих внаслідок пожежі на Харківській ювелірній фабриці

Кабінет Міністрів України перерахував матеріальну допомогу сім'ям загиблих внаслідок пожежі на Харківській ювелірній фабриці. Кошти почали надходити на індивідуальні рахунки членів сімей загиблих. Про це повідомив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації Сергій Авершин. Загальна сума матеріальної допомоги становить 800 тис. грн. - 100 тис. грн. на кожну сім'ю.

Довідка. На території заводу «ХАРТРОН» 8 січня в п'ятиповерховій виробничій будівлі, яке займає ТОВ «Харківська ювелірна фабрика», сталася пожежа. За інформацією ГУ ДСНС України в Харківській області, в результаті пожежі загинули 8 людей, ще 22 були евакуйовані рятувальниками.

Вогнем пошкоджено 4 і 5 поверхи будівлі на площі 250 квадратних метрів. Рятувальники не допустили розповсюдження вогню на інші поверхи будівлі. О 12:40 пожежу було локалізовано, о 14:10 ліквідовано. До гасіння пожежі було залучено 20 одиниць основної та спеціальної техніки Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області. Причина пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються.