Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ветерани та інваліди локальних війн зустрілися з курсантами Харківського Університету Повітряних Сил України ім. Івана Кожедуба

Ветерани та інваліди локальних війн зустрілися з курсантами Харківського Університету Повітряних Сил України ім. Івана Кожедуба

Сьогодні в Харківському Університеті Повітряних Сил України ім. Івана Кожедуба Харківська обласна громадська організація «Ветерани та інваліди локальних війн» провела зустріч з курсантами та викладачами Університету, присвячену 25-й річниці виведення Радянських військ з республіки Афганістан.

«Від імені командування університету, всього особового складу я вітаю в цій залі всіх учасників бойових дій на території інших держав і вітаю з 25-ою річницею з дня виведення Радянських військ з Афганістану. Будь-які слова завмирають на устах, дивлячись в очі нашим ветеранам, людям, які виконання свого військового обов'язку перетворили на подвиг. Єдине, що хочеться сказати це спасибі. Спасибі за вашу працю, за вашу службу, спасибі за ту роботу, яку ви проводите з військово-патріотичного виховання з нашим особовим складом», - сказав заступник начальника Харківського Університету Повітряних Сил України ім. Кожедуба з виховної роботи, полковник Олександр Гуляк.

«Хочу висловити від нашого комітету Університету подяку за спільну співпрацю. Ми вважаємо, що такі зустрічі це і є найсправжніша робота з військово-патріотичного виховання молоді. Хлопцям хочу побажати пам'ятати про подвиги наших предків і гідно служити Україні», - підкреслив голова Харківської обласної громадської організації «Ветерани та інваліди локальних війн» Іван Стойко.

У заході взяло участь близько 600 осіб. На зустрічі обговорювалися питання про проведення масових заходів, круглих столів, конференцій, зустрічей, присвячених 25-й річниці виведення Радянських військ з республіки Афганістан і іншим пам'ятним датам участі в бойових діях на території інших держав, про військово-патріотичне виховання курсантів Університету, про роль і значення центрів захисту правди історії при громадських організаціях ветеранів війни та ветеранів - учасників бойових дій на території інших держав, питання виконання Законів України в частині надання пільг ветеранам, про вшанування 25-річчя виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та ін.

Теги