Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жінки-депутати облради передали кошти, зібрані для міліціонерів харківського «Беркута»

Жінки-депутати облради передали кошти, зібрані для міліціонерів харківського «Беркута»

12 лютого відбулася акція «Жінки-депутати фракції Партії регіонів в обласній раді – матерям і дружинам міліціонерів харківського "Беркута"», в ході якої кошти, зібрані депутатами облради, були передані родичкам бійців. «Ми зараз від імені всіх наших товаришів хочемо вручити вам ці кошти. Ця сума жодним чином не компенсує те, що наші сини перебувають там, але нехай це буде нашою невеликою участю, яку ми можемо вам передати. Повірте, ми подумки всі з вами, ми знаємо, наскільки потрібна ця підтримка, і якщо ця дещиця вам допоможе, ми обіцяємо допомагати вам в чому тільки можливо. Це від нашої Харківської обласної ради та обласної адміністрації», – заявила депутат обласної ради Вікторія Казакова.

Від імені дружин і матерів подарунок прийняла фельдшер БМОП «Беркут» ГУ МВС України в Харківській області Зоя Горобець. Вона тільки вчора повернулася з Києва, каже, згадувати про події, що відбулися, дуже важко.

«Для мене важко згадувати про те, що відбувалося, але хочу сказати, що ми дійсно програли інформаційну війну. Те, що показували по телебаченню, і те, що відбувалося насправді, це були дві великі різниці. Те, що з екранів телевізорів бачили мами, дружини, діти, що вони чули про своїх батьків, чоловіків, дітей – зовсім не те, що було насправді. Всі хлопці там на роботі, вони виконують свій обов'язок», – сказала Зоя Горобець.

Теги