Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До 25-річного ювілею виведення військ з Афганістану в області заплановані численні заходи

До 25-річного ювілею виведення військ з Афганістану в області заплановані численні заходи

У програмі «Ранковий ексклюзив» обласного радіо керівник Харківської обласної організації Спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижков розповів, що в рамках реалізації в регіоні завдань Президента України про забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій в Харківському регіоні заплановані численні заходи.

«Так, одне з основних завдань - створення єдиного реєстру учасників бойових дій на території республіки Афганістан та інших локальних конфліктів. Це дуже важливо для нас, ми хочемо побачити, скільки залишилося цих людей і якої допомоги вони потребують», - зазначив Володимир Рижков.

Також керівник Харківської обласної організації Спілки ветеранів Афганістану повідомив, що основні заходи, присвячені 25-річному ювілею виведення військ, почнуться з 13-14 лютого і відбудуться у всіх районах Харкова та області. Так, 14 лютого в Палаці студентів НУ «Юридична академія ім. Ярослава Мудрого» відбудеться урочистий концерт, а 15 лютого - урочисте покладання квітів до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам.