Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Учасники круглого столу обговорять план проведення на Харківщині Року учасників бойових дій на території інших держав

Учасники круглого столу обговорять план проведення на Харківщині  Року учасників бойових дій на території інших держав

13 лютого о 16.00 в Харківському університеті Повітряних Сил України ім.Кожедуба Харківська обласна громадська організація «Ветерани та інваліди локальних воєн» проведе круглий стіл, присвячений 25-й річниці виведення Радянських військ з республіки Афганістан. У ньому візьмуть участь курсанти університету, актив Харківської обласної громадської організації «Ветерани та інваліди локальних воєн», керівництво Харківської обласної спілки ветеранів Афганістану та інших громадських організацій ветеранів, представники ХОДА та Харківської міської ради, Генерального консульства Російської Федерації у м.Харкові, Харківської єпархії.

На зустрічі обговорюватимуться питання проведення масових заходів, круглих столів, конференцій, зустрічей, присвячених 25-й річниці виведення Радянських військ з республіки Афганістан і іншим пам'ятним датам участі в бойових діях на території інших держав; військово-патріотичного виховання курсантів університету; ролі і значення центрів захисту правди історії при громадських організаціях ветеранів війни та ветеранів-учасників бойових дій на території інших держав; виконання Законів України в частині надання пільг ветеранам та ін.

Довідка. На виконання Указу Президента України розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 22.10.2013 року № 424 створено регіональний організаційний комітет з підготовки та проведення в Харківській області в 2014 році Року учасників бойових дій на території інших держав». Його очолив голова ХОДА Михайло Добкін. До організаційного комітету також увійшли керівники державних установ, громадських ветеранських організацій, представники депутатського корпусу.