Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У суботу в кінотеатрі «Боммер» відбудеться показ фільму «Ленінградка»

У суботу в кінотеатрі «Боммер» відбудеться показ фільму «Ленінградка»

Сьогодні в ході прес-конференції директор Департаменту масових комунікацій ХОДА, співголова оргкомітету Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» Вікторія Маренич повідомила, що 15 лютого в рамках фестивалю «Харьковская сирень P.S.» у кінотеатрі Боммер відбудеться показ фільму «Ленінградка». Цей фільм присвячений радянській поетесі, прозаїку Ользі Берггольц. Стрічка була знята в 2011 році на студії «Леннаучфільм». «Показ фільму ми приурочили до Дня зняття блокади Ленінграда. В рамках проекту «Харьковская сирень P.S.» у кінотеатрі «Боммер» відбудеться перегляд фільму «Ленінградка» і творча зустріч з його творцями» , - сказала Вікторія Маренич.

Також директор Департаменту нагадала, що в квітні слухачі Школи юного журналіста при Департаменті масових комунікацій зустрінуться з харків'янкою, дочкою одного з творців танка Т-34 Ларисою Васильєвою.

«Діти зможуть побувати в гостях у нашої чудової харків'янки Лариси Васильєвої, яка є ідейним натхненником музею, присвяченого легендарному танку Т-34 в Підмосков'ї. Юнкори побувають у музеї, зможуть ознайомитися з його експонатами, оцінити чудову експозицію», - зазначила Вікторія Маренич.