Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства та організації Харківщини можуть взяти участь у форумі «Найкращі соціальні проекти України»

Підприємства та організації Харківщини можуть взяти участь у форумі «Найкращі соціальні проекти України»

24-25 квітня 2014 року у Києві планується проведення другого форуму «Найкращі соціальні проекти України», що проводиться за підтримки Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства сім’ї молоді та спорту України, Міністерства культури України. Головною метою заходу є створення перспективної інформаційної платформи для виявлення та заохочення найкращих соціальних програм, проектів та практик, що реалізуються державними структурами, бізнес-кампаніями та громадськими організаціями в Україні.

Проблематика представлених проектів: формування та збереження здоров'я у суспільстві; виховання, освіта та розвиток дітей та молоді; підтримка екологічних ініціатив; благодійність; підтримка науки та культури; підтримка спорту та здорового способу життя.

У першому форумі, що відбувся 17 квітня 2013 року взяли участь представники законодавчої та виконавчої влади України, міжнародних організацій та фондів, вітчизняних та іноземних компаній, громадських організацій з 18 областей України. 43 організації представили свої соціальні проекти, було видано каталог «Найкращі соціальні проекти України».

Довідка. Організатори форуму: Всеукраїнська ГО «Українська асоціація маркетингу», Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати, компанія соціального маркетингу «О Два», ГО «Центр соціального лідерства». Контакт: + 38 (044) 5912848, + 38 (044) 2230932 , сайт www.socialbusiness.com.ua