Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Молодь повинна орієнтуватися на приклади мужності та єдності воїнів-афганців

Молодь повинна орієнтуватися на приклади мужності та єдності воїнів-афганців

В рамках Року учасників бойових дій на території інших держав передбачено проведення різних заходів, посилення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, увічнення пам'яті про загиблих і померлих воїнів-інтернаціоналістів. Про це в ході селекторної наради розповіла Міністр соціальної політики Наталія Королевська. «Необхідно звернути увагу на проведення заходів з патріотичного виховання молоді. Ми повинні донести правильний сенс, щоб молодь орієнтувалася на приклади мужності, воїнського братства, єдності. Саме ці якості найкраще допоможуть сьогодні передати наші воїни-афганці», - розповіла Наталія Королевська.

Крім цього, вона зазначила, що потрібно приділити увагу соціальним програмам захисту, щоб кожен воїн-афганець отримав сьогодні допомогу, підтримку і соціальні гарантії з боку держави.

Також вона додала, що через тиждень в Україні святкуватимуть 25-у річницю виведення військ з Афганістану, і у Києві відбудеться форум воїнів-інтернаціоналістів.

«13 лютого у палаці «Україна» відбудеться форум воїнів-інтернаціоналістів. Тому всі регіони повинні належним чином допомогти громадським організаціям забезпечити участь людей, їх супровід, щоб найбільш почесні та гідні взяли участь в цьому заході. Ми поважаємо, цінуємо, підтримуємо сьогодні людей, які героїчно виконували свій обов'язок», - повідомила Наталія Королевська.